Kuinka voittaa talviblues pelaamalla lautapelejä

Kuinka usein huomaat olevasi jumissa kotona noina talvipäivinä kärsimässä talvisinistä? Lyön vetoa, että sanot melko usein, jos vastaat, vastauksesi on useimpien ihmisten kaltainen talvikuukausien aikana. Talviblues voi olla mitä tahansa vain yleisestä energian tai halun puutteesta täydelliseen masennukseen. Yksi talvisiniin johtavista syyllisistä on, että ihmiset joutuvat usein jumiin talvipäivinä ilman mitään tekemistä, yksi tapa parantaa se on pelaamalla lautapelejä.

Viisi syytä pelata lautapelejä

Lautapelit ovat olleet olemassa vuosia, itse asiassa muinaisten pelien on todettu juonneen juurensa useita tuhansia vuosia ennen Kristuksen syntymää, joten ehkä jopa silloiset ihmiset pelasivat niitä auttaakseen taistelemaan talven bluesia vastaan. Lautapelit ovat hauskoja, ja on olemassa versioita, joita voivat pelata kaiken ikäiset lapset tai aikuiset. Kun olin lapsi, muistan pelaavan Candylandia, se oli yksinkertaista, mutta erittäin hauskaa pelata. Kun kasvoin, ystäväni pelasin Scrabble, Twister, LIFE, Monopoly, Clue, Battleship ja monia muita.

Lautapelien pelaaminen ei ole kuin videopelien pelaamista, se on parempi, koska sinä ja ystäväsi tai perheesi voitte istua keittiön pöydän äärellä ja pitää hauskaa yhdessä. Vaikka videopelit ovat niin suosittuja, lautapelit ovat yhtä suosittuja, itse asiassa joka vuosi löydät uusia pelejä sekä kaikki vanhat suosikit. Hienoa lautapelien pelaamisessa, onko niitä pelattavissa melkein äänettömästi, joten jos olet kotona tai huoneistossa, ja on myöhäistä yötä, ja muita perheenjäseniä nukkuu, voit nauttia näistä peleistä, toisin kuin videopelit, jotka vaativat televisiota räikeästi, ja aiheutti ajoittain paljon huutamista ja huutamista.

Lentävätkö kortit, kiristävätkö lautapelit hermoja?

Lautapeli, joka vaatii vain kaksi pelaajaa, voi jopa pelata yksi henkilö, sinun tarvitsee vain pelata itseäsi vastaan ​​vastustajana, tämä on hieno tapa oppia taitavaksi useissa peleissä, kuten tutkija ja shakki. Lautapelien pelaaminen ei ole vain hauskaa toimintaa, se on myös erinomainen tapa auttaa voittamaan talviblues.

On verkkosivusto, joka kuvaa monia muita toimintoja ja menetelmiä, jotka auttavat pääsemään eroon Winter Bluesista. Tätä verkkosivustoa kutsutaan talviaktiviteeteiksi

Voit julkaista tämän artikkelin ezine-lehdessä, uutiskirjeessä tai verkkosivustollasi, kunhan se painetaan uudelleen kokonaisuudessaan ja ilman muutoksia, paitsi että muotoilua tai kieliopin korjaamista on tarpeen.